BURGERS N MORE

BURGERS N MORE Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 263 beoordelingen
8 apr 2021 om 22:17 Normaal lekkere burgers, helaas een haar uit me burger; kan gebeuren. De frietjes waren lekker knapperig, maar een walhalla aan kruiden. Prima cheese burger behalve het haar dan natuurlijk
2 apr 2021 om 22:07 Super lieve jongen die het eten bezorgd had!
23 mrt 2021 om 23:48 Hele knappe en getalenteerde bezorger! Zelfs na 10 uur met de fiets naar Berkel proficiat! Man van goud
13 mrt 2021 om 19:49 Het was lekker maar ik had er meer van verwacht. De cheese and onion friet was niet echte kaas en uien maar gewoon een beetje gekruid. En de burgers waren erg simpel en zag er niet speciaal uit.
12 mrt 2021 om 19:37 Kipnuggets vergeten bij de family bucket, gebeld en binnen 20 minuten nog gebracht! Top gedaan. Kip zelf was lekker en goed gekruid. Eten was warm, frietjes knapperig.
11 mrt 2021 om 21:17 Goede burgers! Alles kwam warm aan. Hele vrolijke en goedlachse bezorger die het volgens mij echt met liefde doet. Ga zo door ;)
8 mrt 2021 om 23:31 Super lekker heerlijk Ik raad het zeker aan Gr Coiffure tetik
7 mrt 2021 om 22:20 Ik kijk altijd naar review voor ik bestel. Hier waren het positieve reviews en ik ben het met ze eens. Het eten kwam warm aan en de bezorger was vriendelijk. Dat zie ik als plus puntje. Het eten zelf was lekker niet te zoutig of pittig. Ik raad het aan!!
6 mrt 2021 om 8:34 Altijd lekkere hamburgers hier.
26 feb 2021 om 21:15 Heerlijke kipburgers, mals, smaakvol. Ruime portie frites. Nette vriendelijke bezorger.
25 feb 2021 om 21:01 Erg lekkere kipburgers! Echte aanrader
18 feb 2021 om 21:45 Jummy i have a happy Tummy ;) good food